/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ 26/08/10

...Στάχτη για σκόρδα μια μερίδα καγιανά την οκά.Τραχανοχυλοπίτα περσινή με Μπαμπουγιέργια 5 φράγκα το τελάρο.Ενώ η τιμή του κολοκυθοκεφτέ έπεσε αισθητά λόγω της μεγάλης παραγωγής από κολοκύθια σε Καραφλού ,Βλατζίκο, Πουτσικόραχη, Μπαβόλακα.
Τομάρι άπλυτο προς μια Λαϊνα χοιρνομπουκιές έκαστο.
Το ρουμπουκάδικο ‘’Οι Κήφοι’’ απαναλειτουργεί φέτος το καλοκαίρι μετά 20 έτη.
Ο Γιάννης Ρασσιάς ατύχησε στη φετινή παραγωγή του, ενώ είχε απλωμένο τραχανά σε λιόπανο στη ταράτσα, πιάνοντας μια ψιχάλα του μάτζιασε.Ενώ από τον ίδιο τσαμπάση η Κορομηλά χαρακτηρίσθη εύστοχα: σαν κάτι παλιοσαμπρέλες πεταμένες στην Ελευσίνα.

9 σχόλια:

  1. ο μικρος εχει χαθει αλλα καπου πηρε το αυτι μου οτι ασκητευει στον καρδαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τραχαναδες και χυλοπιτες τελος.σκασανε και βγηκανε τα μπαμπουγιερια τις πηραν στην πλατη και τραβηξαν ανηφορα.σαν τη ΖΩΗ στο τραγουδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπορει κατι τετοιες να ειναι σαμπρελες αλλα εμενα δεν θα με χαλαγανε.καθολου μπορω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σταχτη τσαμπα οσο θελετε.μονο πεστε το του παπα.να την κραταει.θα σας καλυψει και με το παραπανω.και θα περισσεψει κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απλητο το τομαρι γιατι για να το πλυνει κανεις θα θελει 5 ευρω.και τα βενζιναδικα που πλενουν σιγουρα παραπανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επρεπε να εχει παρει τα μετρα του.αφου βρεχει συνεχως.ας ειχε ενα ναυλον να τον σκεπαζει.τα προβλεπουνε αυτα τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αφου τα κολοκυθια ειναι πιο ακριβα απο το λαδι.οπως να το δει κανεις δεν συμφερει.εισαι μεσα γκαραντι.χαμενος εισαι η καλλιεργεις η δεν καλλιεργεις.και μηπως πουλιουνται κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή