/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ (Α ΜΕΡΟΣ)

Κατά τις τελευταίες ανασκαφές βρέθηκαν πολύ σημαντικά πράγματα που θα αλλάξουν το ρού (η το γάμα) της παγκόσμιας Ιστορίας.
Βρέθηκαν η Μπελερίνα της Γριάς Ρήγας, η Μαγκούρα του Σαβολιά, η Πατατούκα του Γιάννη του Τριαντάφυλλου, η Κάλτσα του Σαβοθανάση και τα Μπακαλιαράκια του Θανάση του Παναγογιώργα.
Βρέθηκαν ακόμη 7 Γκιστροπάλουκα 1 Κορίτος 3 Γαλότσες (πιθανόν της Γιώτσας) 1 Πισκίρι 1 Σκιαδούλι και δύο Παλιοπατσάβουρα αγνώστου προελεύσεως.
Επίσης βρέθηκαν οστά ημιόνου (η ημιόρνιου ,δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί) εις θέσι Κιτζί ΒΔ του χωριού πλησίον Αλουπόχωνης.Εμπειρογνώμονες και εκτιμητές μετά από λεπτομερή εξέταση κατέληξαν πως ήταν από το απολεσθέν από 30ετίας Μουλάρι.
Στις 25/10 σημειώθηκαν μεγάλες πλυμήρες στον κάμπο της Πελλάνας.Υπερμεγέθη κουράδα φράζοντας το Βυρό εις θέσι Πορόγια, προκάλεσε εκτεταμένες πλυμήρες.Έταιροι (μπορεί και Συνέταιροι) εμπειρογνώμονες μετά από ανθυειγινή εξέταση έβγαλαν το πόρισμα πως ήταν η περιβόητη Κουράδα της Φ.Μήτσαινας.
Στις 12/10 και κατά την 3π.μ κονταυγήν ισχυρά και υπόκωφος βροντή ξύπνησε ανήσυχα τους κατοίκους της Πελλάνας.Ο Ξιφάρης , γνώστης του ήχου διέγνωσε και καθησύχασε τους κατοίκους, πως ήταν η γνωστή Πορδή Μπαλασόγιαννη και έτσι κατεριφθει η ρήση του Ηλία Πετρόπουλου πως "μόνο οι νεκροί δεν κλάνουν".....

8 σχόλια:

  1. ...και σε διαφορετικη version /κωλος κλασμενος γιατρος χεσμενος/και αυτο βεβαια απεδειχτηκε διοτι και ο μπαρμπα ΝΤΙΝΟς μας αφησε λιγο προωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μονο που δεν προκειται να βρεθει ποτε απο φαγωσιμο ειδος ειναι τα φραγκοσυκα.εκαταναλωθηκαν απαντα απο κατοικο του χωριου με αποτελεσμα ενα ολοκληρο νοσοκομειο να τρεχει πανικοβλητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παντως απο βαλιστικη εξεταση που εγινε στα/παληοπατσαβουρα/βγηκε πορισμα οτι τα χρησιμοποιουσαν για διακεκομενη συνουσια.κατι σαν προιστορικα προφυλακτικα δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν δεν βρεθουν τα τετοια του καραμπελα και το αυτο της χαιδως δεν θα γινουμε ποτε βεργινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν πρεπει να ηταν πορδη αυτη που ακουστηκε γιατι δεν βγαινουν τα ντεσιμπελ.μαλλον φτιαχνανε το δρομο σελλασιας-κονιδιτσας ειχανε πεσει σε βραχυσμο και ριχνανε φουρνελα-παραριξανε ως φαινετε με αποτελεσμα να καταστραφει ο δρομος και να εχει λιγοτερη κινηση και απο την μακρονησο οταν την βλεπεις σαν περνας με το καραβι χειμωνα καιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. περι του υπερμεγεθους περιττωματος/οχι περι πτωματος/εξτρα λαρτζ στα ελληνικα.εγινε ετσι μαλλον μετα απο την εξαντλητικη διαιτα της κατοχης που ηρθε η ακορεστη καταχρηση αγαθων της απελευθερωσης.και συν το χρονο δημιουργηθηκε.και αποθηκευοταν στο συγκεκριμενο οργανισμο.σε ειδικο μαρσυπο σαν τα καγκουρο.[ειναι χαρισμα[βγαινει με δυο τροπους επιστημονικα αποδεδειγμενους.η με δακτυλο απο μαρμαρα.η με κλεισμα με τζατζικι.μπορει να βρεθει απο το dna ποιανου ειναι αλλα δεν καθετε κι ο αλλος να ασχοληθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το μουλαρι πηγε απο ξαφνικο θανατο επειδη το εφτυσε ο μητρος.και δεν προλαβαν να το πανε στο κτηνιατρειο.ηταν ακαριαιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σε μερικα χωρια βρισκουν σαμαρια ιγκλες και καπιστρια τα βαζουν σε μια αιθουσα και απεξω γραφει μουσειο.βαλτε και εσεις ολα τα τσαμασηρια και τις συρμαγιες που βρεθηκαν και γραψτε μουσειο φυσικης και αφυσικης ιστοριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή