/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ρουμπουκάδικο οι ''Κήφοι''.

Επαναλειτουργεί φέτος το Ρουμπουκάδικο οι ΄΄Κήφοι΄΄.
1.Τα λούκια οι ξύπνιοι να τα βάλουν εκεί που ξέρουν.
2.Οι δύσκολες άς βάλουν και τα φλέτσια μέσα!!!

27 σχόλια:

  1. η ισχυς εν τη ενωσι.αμα δεν εφαρμοζουμε το ασμα-βαζω το αγγουρι βαζεις την ντοματα[απο του μορφη ειναι και οι καλυτερες,και ευλογημενες απο ρασα,]βαζω και τα κρεμμυδια μου να κανουμε σαλατα.θα την βγαλουμε με λουμπουτια,συνδιαζοντας παντα ημιτασιον ..την νοστιμια με την διολυσθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -οσο για τα λουκια σημερα ειναι στενο παπουτσι και διαιτα,και το ας το εφαρμοζουν εκει που τους περνει.οι δυσκολες μετα το περας της εσαιδιου ακολουθιας ας το πλυνουν με es-sex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παντως καλα και τα λουκια,για να φευγουνε τα νερα,αλλα το κερι και το λιβανι ειναι πιο αποτελεσματικα,γιατι διωχνουν το κακο ματι.αν και μονο οι ογκοι εχουν ηθος, ειναι καλοι και κακοι.τα ματια χωριζονται σε λαγου και κουκουβαγιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμβαινουν κι αλλου βεβαια,αλλα πειτε πως ειναι γριφος.ειναι δυο αδερφια.ο μικρος μενει σπαρτη,ο μεγαλος αθηνα.ο μικρος τα χαλαει,ο μεγαλος εχει στις τσεπες ποντικοπαγιδες.οικογενειακη παραδοση.αλλα εκανε μια φοβερη οικονομικη ανακαλυψη.οτι διο πακετα τσιγαρα καλυπτουν τα εξοδα των παιδιων.αμα τα παιδια θελουν μονο 6 ευρο την ημερα ας υιοθετισουμε καμμια ντουζινα.συμφερει.πως παντρευτηκαν μερικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για τον ΟΜΗΡΟ τον αρχαιο τσακωνονταν για την καταγωγη του 8 πολεις.για τον κακομοιρο τον νεο της κατω ρουγας τσακωνονταν ποιος θα τον κανει πεθερο.για μια αλλη με μηδενικα προσοντα εριζαν ποιος θα την παντρευτει[σαν την πηνελοπη του οδυσσεα.]κι αυτη δεν ηθελε κανενατσως στο βαθος να υπαρχει καποια οικογενειακη συνομοσια.καποτε θα φανει η λυση του μυστηριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..το φανερο μυστηριο ειναι οταν σε ενα μερος κυβερνουν[νομιζουν]καποιοι αποτυχημενοι γαλαζιοι με καποιους καιροσκοπους πρασινους[του ρευστου 13/100]μαθηματικα προκυπτει η αρχη της προοδου 0 απο 0 = 0.και καλο θα ειναι στις εκκλησιες να διδασκεται μονο η παλαια διαθηκη,οχι η καινη, γιατι ο Χριστος και η εποχη του δεν εχουν φτασει ακομη.αργουν πολυ και επ αοριστον.Παπα παρε μετρα περικοπων στη διδαχτεα υλη.

      Διαγραφή
  6. history channel.μια μεγαλη παροχη απο την αμερικη στο χωριο,που θελοντας να αναγνωρισουν την προσφορα του στο πλευρο της τον καιρο του πολεμου ηταν η καταβολη συνταξεων.φτανει να εβγανε κανεις τις ελιες του σε συγκεκριμενο ελαιουργειο.και απο εκει και υστερα αναλαμβανε η american express.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΑΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ-ειναι νομος της φυσης αλλοι να τρωνε για να ζουνε κι αλλοι να ζουνε για να τρωνε.ετσι ειναι η ζωη και πως να την αλλαξεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να μην πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο[εκει παει το πραγμα]και παραπονιομαστε οτι δεν εχουμε.αμα δεν εχουμε κατι το φτιαχνουμε.θα παρουμε δυο μεριδες υδρογονο και μια μεριδα οξυγονο και ειναι ετοιμο.την ποσοτητα την κανονιζουμε μετα.[αμα θελουμε βανουμε +soda και το κανουμε perrier.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. -ποια απο διπλα χωριο που ειναι ιδια και απαραλαχτη στην κυριολεξια με τα γουρουνια που ειχαν αναρτηθει παλιοτερα προσπαθει και χωνει την ουρα της παντου,και το παιζει γενικο κουμαντο σε ολα τα κοινα πραγματα,και χωρις να ξοδευει ενα ευρο.ο ευρων κερδιζει δισκους του καζαντζιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΑΓΩΓΕΣ ΟΜΟΙΩΝ ΟΡΩΝ-εγινε και αυτο στα τελη του 50.στα συνοικεσια[αυτα και οι κλεψιες,εφεραν την ελλαδα εδω που εφτασε]καταβαλονταν καποιο αντιτιμο απο τον πατερα της νυφης.σε μια απο τις περιπτωσεις λογω ελειψης ρευστου[τα ειχαν κλειστα]παρακαλεσαν αλλον παρεικουντα να προσφερει δυο δεντρα που ειχε,ωστε με αυτα να φτιαχτει το στεγαστρο του σπιτιου του γαμπρου.οπως και εγινε.2 προς 1 καλη ανταλλαγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ-οχι με ριτσαρντ γκηρ,αντι γκαρσια.πελλανιωτικες.συμβαινουν κι αλλου βεβαια.αλλα ειναι πρωτοτυπο να περνεις την γυναικα του συγγενη σου.απο την μια μερια ανηθικο,απο την αλλη σιγουρη και δοκιμασμενη συνταγη.που να καθεσε τωρα να ψαρευεις σε αγνωστα νερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. GENTI-KOULE.οχι της θεσσαλονικης,ονομασια κατα μητρου το αναγνωσμα κοντινου του σπιτιου για το λογο οτι ποτε οι ιδιοκτητες δεν βγαινουν σε μπαλκονι.ισως ειναι νυχτοβιοι τυποι,η εχουν φιμε τζαμια,η ακτινες χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ-η απαντηση σε πολλους που δικαιολογημενα απορουν πως μια κοπελλα απο αστικο κεντρο καθεται να μπλεξει με στανες μαντρια και βοσκοτοπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΒΑΡΟΝΕ-τους περισσοτερους τους φτιαχνει η παντρεια και καποιους λιγους τους χαλαει.κυριως χαλαει ανθρωπους απο το περιβαλλον του γαμπρου.καποιες αλλοδαπες παντρευονται ελληνοφρενεις οχι για τα ωραια τους ματια,αλλα για να εξασφαλισουν τους δικους τους οικονομικα.και καλα κανουν.αποτελεσμα οι δικοι μας δεν αντεχουν οικονομικα και αρχιζουν να φεσωνουν και να χρωστουν δεξια και αριστερα.και κυριως σε ανθρωπους του μεροκαματου και της βιοπαλης.ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ,και να μην ανεβαινουμε οπου-οπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ...ρε αμα ερθεις στο κήπο το δικό μου θα σου βάλω κ τα φλέτσια μέσα κ θα σου ρίξω κ ένα μπάτσο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ...ο άλλος μεγάλωσε απότομα κ δεν αναγνωρίζει κ πρόσωπα τελευταία,Θεού θέλωντος θα πέσει πολύ στυλιάρι,ακούς ρε νούμερο Γερμανικό.
    Ο.Γ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. -Α]μερικοι και επειδη λογω γηρατος θα τους εχει χαλασει η πυξιδα εχασαν τον προσανατολισμο και ισως νομιζαν οτι βρισκονταν στους κρεμαστους κηπους της Βαβυλωνας η στο τοπ-καπι της Πολης.Β]το μονο γερμανικο νουμερο που ξερω ειναι το 2-4.και ολος περιεργως απο οτι θυμαμαι δεν το ειχα πολυ εκτιμησει.Γ]η μεγαλωσαν αποτομα η ξεχασαν να μεγαλωσουν.η μεγαλωσαν ολα εκτος απο το μυαλο σαν τους δεινοσαυρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΜΟΙΒΑΔΑ συγγενικο ζωο με πολλους ανθρωπους που το 98/100 του σωματος του αποτελειται απο νερο.δηλαδη κατι σαν μεταφορα δεδομενων που δεν εχει ολοκληρωθει.πρωτοεμφανιστηκε εδω και μετενσαρκωθηκε με τα χρονια σε ανθρωπινο ον.οι ανθρωποι που του μοιαζουν ξεχωριζουν για το κλουβιο κεφαλι τους.και ζουν αναμεσα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. πολλοι τεχνιτες θα σας εξηγησουν για τις αμοιβαδες και τα συνπαραγωγα.αγγλοι γαλλοι πορτογαλοι[λουζιτανοι]αγαδες πασαδες..μαρμαραδες,μασκαραδες..κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. -απο τους μουσικους θησαυρους του λαου μας. [Ο ΛΑΓΟΣ γιωργου μητσακη]---EMAΘΕ Ο ΛΑΓΟς ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΠΟΝΗΡΟς μες στης παπαδιας τ αμπελι,και η παπαδια τονε κυνηγα ομως ο λαγος δεν φευγει---.ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΛΑΓΟ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕΣ ΣΤ ΑΜΠΕΛΙ,και η παπαδια λεει στον παπα,τονε διωχνω Και δε φευγει.---ΩΣΠΟΥ Ο ΛΑΓΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΙΑΣΤΟΣ,απ την ακρη του ποδιου του,και η παπαδια λεει τωρα πια,βρε κακο του κεφαλιου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εχουμε που εχουμε τις κρισεις μας[οχι μονο στις ενοπλες δυναμεις,που προσπαθουν να τις κανουν αοπλες]και στα σωματα περιορισμενης ασφαλειας.αλλα ΟΧΙ ντοματες απο δευτερο χερι να φτανουν τα 50 ευρω λες και ειναι big babol του χρηματιστηριου.αυτα βλεπουν κατι αλλοδαπες και εχουν φτασει την προικα τους στα υψη.αλλα miss LIFE οι ντοματες δεν ειναι αγγουρια να μπαινουν οπου ναναι.ας το προσεξουμε και ας ενημερωθουμε λιγο περι γεωπονιας.και οχι μονο να φυτευουμε και να περιμενουμε μετα την συγκομιδη.να ξεχωριζουμε και τα σχηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. το χωριο και εδω πρωτοτυπισε.ειχε ΔΕΣΠΟΤΗ.και το σπουδαιο ειναι οτι ηταν ο μονος παντρεμενος επισημα και με παιδια.ποτε αλλοτε και πουθενα δεν εχει συμβει αυτο.αλλοι μπορει στα κρυφα κατι να κανουν.αλλα οχι επισημα.κι εδω σαν χωριο ξεχωριζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ..και για να ξεχωριζουμε,θα ηθελα μια δεσμευση,κατα καποιον τροπο.βεβαια μετα απο δυο χρονια βλεπουμε..[αν ζουμε κι ολας]Να μου κανετε τη χαρη,να ψηφιστε τον Μουχταρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. -ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΟ δοξα τω θεω.φαινεται οτι αρχιζουμε να ξυπναμε.βεβαια μετα 2 χρονια οταν παμε [η μας πανε]να ψηφισουμε πρωτα να βαλουμε το κεφαλι μας κατω απο μια βρυση,κι αν ειμαστε τυχεροι και εχει νερο,και κινηθουν τα νευρα του εγκεφαλου,ασ ψηφισουμε.σιγουρα θα εχουμε λιγοτερα χαλια απο σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τρολλάρετε σύστολα απ'οτι καταλαβαίνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή