/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Θθ

1.Θειαφασθένεια
2.Θανάσης (Ποιός όμως;)

16 σχόλια:

  1. -θιγα θιγα τα τουμπανα κι αρχοντικοθ ο γαμοθ.time out..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -ΘΕΙΑΦΟΛΟΓΟΙ-εργαλεια που στις πολιτισμενες αγροτικες περιοχες χρησιμοποιουνται για ραντισμα αγρων.3 αδερφες [οχι του Τσεχωφ.]του χωριου ειναι ιδιες και απαραλλακτες.με το εν λογω εργαλειο.και φυσικα παντρευτηκαν[σιγα το πρωτοτυπο]η μια εξω η αλλη στην αθηνα και η τριτη στο χωριο.και εκαναν και απογονους που ευτιχως δεν εμοισαν σε αυτες και πεταξαν μποι.γιατι ειναι τρομερα δυσκολο να μεταφερεις το παιδι σε καροτσακι σουπερ μαρκετ και τυλιγμενο με μπουρνουζι σαν τον εξωγηινο στην ταινια του 82.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑΝΑΣΗς-εορταζει 18/1 ο μεγαλος,2/5 ο μικρος..σαν τους λολαιους.ο πρωτος διδαξας ηταν ο βεγγος,μετα η αδερφη του η θανασω.και στα χωρια υπαρχει πληθωρα με το εν λογω ονομα.με κορυφαιο του χορου τον ρεμπελο που ειναι ιστορικα αποδεδειγμενο οτι απο αυτον πηρε το ονομα του το γνωστο παιχνιδι της τραπουλας.αιωνιο το ονομα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ-παντα υπαρχει διαδοχος.ουδεις αναντικαταστατος.πεθανε ο γεροΑποστολης αλλα αφησε δυο μακρινα ανηψια στο ποδι του.οχι βεβαια της δικης του φημης.[ουτε ο γιος του κροιφ βγηκε καλυτερος απο τον πατερα του]αλλα το παλευουν.ο ενας αμα πιει και ειναι μεσα στην κλουβα να μην εχει αλλος την τυχη να ειναι συνεπιβατης.ο μεγαλος αδερφος τις ριχνει τριζατες οταν ουρει βραδυνες ωρες.και συνηθως μετα απο εξοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o θανασης ειναι και κουρεας που μπορει να παιζει με..το κεφαλι σου και να μην καταλαβεις τιποτα.τοσο ελαφρο κουρεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. α-ΘΕΟΦΟΒΟΣ-πηγαν δυο στο παρδαλι στις 22/8.ο ενας πληρωσε το ταξι και φυσικα και το λογαριασμο.περισσεψε μισο κιλο γουρουνοπουλα και λεει στον δευτερο να την βαλει στο ψυγειο και να την φανε το αλλο βραδυ.τελικα κατα τα λεγομενα του δευτερου μεχρι το αλλο βραδυ προλαβε και χαλασε και την εριξε στις γατες.ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ο ασυνειδητος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εν Θυμιο Πολεμου.οταν εχεις τσουπρες πια να πρωτοευχαριστησεις.και αν εχεις και κομποδεμα ειδικα.και κανονιζεις την σολωμοντειο λυση καθε τρεις μηνες να τα εχεις καλα με την μια και να τσακωνεσαι με τις αλλες.με αλφαβητικη σειρα.αλλα παντα κατι θα στραβωσει γιατι δεν μπορει ολες να ειναι του ιδιου χαρακτηρα.η κερδισμενη φυσικα θα ειναι αυτη που θα προλαβει να σου τα κλεισει..αλλα ο πολεμος συνεχιζεται και μετα την ταφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θΕΟΤΥΧΗ-στην εθνικη τραπεζα περνεις αριθμο για να εξυπηρετηθεις.καποιες γυναικες ειναι απο την φυση τους μοιραιες[βαμπ]και μπορει να εισαι ο εκτος στη σειρα γιατι η πρωην πεντε εφυγαν ακαιρα.η το ρισκαρεις εκτος αν την παρομοιαζεις με την μυθικη Μεδουσα που οποιον αντρα κοιτουσε μαρμαρωνε.η παλι μπορει να ρισκαρεις αν πιστευεις οτι μπορει να σε σωσουν τιποτα φυλαχτα κοκκαλακια νυχτεριδας η πεταλα[αλογου οχι.. γαρυφαλλα η ροδοπεταλα].παντος πιο πολλες πιθανοτητες θα εχεις αν εισαι στην ταινια μαξιμουμ ρισκ,παλευεις με ρουρκ βανταμ ροντμαν και την τιγρη,και τους νικησεις ολους.παρα με τετοιες γουρλουδοζουμπουρλουδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΕΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ-πολλες υποθεσεις εχουν κουκουλωθει,και δεν ριχτηκε ποτε φως.ειτε προκειται για εθνικες ειτε για τοπικες.αλλα κατα απαιτηση της κοινης γνωμης πρεπει καποια στιγμη να λαμψει η αληθεια και να μην μενουν σκιες και ερωτηματα.μια μεγαλη απαιτηση του εδω κοσμου ειναι να μαθει καποτε για μια μαυρη σελιδα στην ιστορια της πελλανας.εδω και τωρα να μαθουμε ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΥ.καποτε οφειλετε στην ιστορια να χυθει απλετο φως.πολλα ακουγονται αλλα τιποτα το επισημο δυστηχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΕΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ-η θεα Αρτεμις ηταν κυνηγος.αλλα ειχε την πρωτοτυπια αντιθετα με αλλους του ιδιου χομπυ,να μην στεινει ενεδρες.παντα κυνηγουσε ορθια.και γιαυτο οπου εκαναν δρομο με το ονομα της γραφουν οδος ΟΡΘΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.πουθενα καθιστης,και γιαυτο ξεχωριζει απο τους αλλους κυνηγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. -απο τα κρατικα και επιχορηγουμενα θεατρα ανακοινωθηκε οτι εντος του μηνος θα ερθει στο χωριο ο θιασος-η αιματοβαμενη αυλαια-για να παιξει το εργο 8 γυναικες κατηγορουνται.μπορουν αμα θελουν να συμμετεχουν και αλλες για να ανεβει ο αριθμος αυτων που κατηγορουνται και να υπαρχει πιο πολυ ενδιαφερον.η πλη παρασταση θα ειναι κατι μεταξυ αναπαραστασης και σεσουαρ για δολοφονους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αικατερινη-ονομα γνωστο και ιστορικο.το ειχαν η τσαρινα η αυτοκρατηρα πασων των ρωσιων.η των Μεδικων.η Ανουσακη στη σειρα της τηλεορασηςτου 71.και τωρα τελευταια το δινουν και σε καποια οικοσητα τεποδα.ΒΙΒΑ κατερινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οσο για τα προβατα του μπαμπουκου,μου θυμιζει τον καραγκιοζη[R] φουρναρη.που μονολογουσε ο μπαρμπαγιωργος οταν ειπε ο καραγκιοζης[R]παρουσια του πασα οτι περασε ενα κοπαδι και πηγε μαζι τους το αρνι που ψινοταν στο φουρνο.-Αι μανουλαμ μαζι το φαγαν τ αρνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γνωστη διεθνης προσωπικοτητα του χωριου αναλαμβανει χορηγος στο βιβλιο συγγενικου του προσωπου που θα λεγετε η συνταγες της κυρα Γιαννουλας.ειναι ενα μειγμα απο μαγειρικη των καλογερων του αγιου ορους μαζι με προπολεμικες συνταγες ελλειψη κρεατος και μπαχαρικων.λογω συγγενειας και να μην πουνε οτι εχει ιδιοτελεις σκοπους ποτε δεν τις δοκιμαζει και προτιμαει να βοσκει και να τρωει,οπου αλλου βρει και συνηθως ανθυγεινα.χωρις να ξεχωριζει και τα φαγητα και τα προσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΗΚΗ-[δια]=[Διαιρεση]-το γραμμα Δελτα εχει πολλες λεξεις που ξεκινουν απο αυτο.Διεστραμμενη Διεφθαρμενη Διχασμενη Διαβολικη Δολοπλοκος.5 προσοντα που μπορει να τα εχει καποια παροικουσα εντος και προαναφερθεισα αλλου.αλλα οταν μεγαλωνεις ορφανη στους 5 δρομους..ακονιζεις το μυαλο..και βλεπεις σε κοντινο και συγγενικο πλανο.παραλληλο τριγωνο στη γεωμετρια δηλαδη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ.προγραμματιζεται στου σμυρνιου πριν τον προφητη Ηλια.η γιγαντοθονη ειναι ετοιμη απο χρονια.που να το φανταζονταν αυτοι που την εφτιαχναν οτι μετα απο χρονια θα χρησιμευε για καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή