/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ψαράδες του Γλυκού Νερού.

Τελικά πόσα πιάσατε.

16 σχόλια:

  1. -Δεν νομιζω να βαφτιζουν κανεναν αλβανο,και να μας κατηγορησουν για ρατσιστες,η οτι βαλαμε τα κουνουπια του Νειλου να φανε μαυρους.την κοπελλα επρεπε να την στειλουν στη Γυαρο,η σε γκουλαγκ.γιατι προκαλεσε διπλωματικο επεισοδιο με τα αδερφια μας απο την εποχη του Νωε,που επελεξαν την αφρικη για κατοικια τους,και θα θυμωσουν και θα μας κοψουν την βοηθεια,και οχι τιποτα αλλο,αλλα δεν θα μπορουμε να βρουμε πρεζα στην ομονοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαλεχτε οι θα υπαρχουν ΚΗΠΟΙ μονο στο νομο εβρου,η θα πρεπει να κανουμε το λουτρο μας σε μερη οπως της φωτογραφιας,σαν τους ινδους στο γαγγη ποταμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -και βεβαια ο ξεριλας προσφερεται για κανοε καγιακ και τετοια,η πατσιογουρνα για καταδυσεις κολυμβηση και πολο.ας παρουμε τους μεθεπομενους ολυμπιακους,εχουμε τις προυποθεσεις.ΣΤΕΛΕΕΧΙΑ ΜΟΥ,ΠΟΛΙΤΕΥΤΑΑΑΔΕς ΜΟΥ,που φερατε τον τοπο 100 χρονια πιο μπροστα απο την υπολοιπη ελλαδα.ανθρωποι του γενικου καλου που δεν καταδεχτηκατε ποτε να διοριστε ενα δικο σας προσωπο.ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΜΟΥ.αντε βρε και γαιδουροδρομιες να πρωτοτυπησουμε με καινουργια αθληματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παντως στο πλεξιμο του εργοχειρου θα παρουμε το πρωτο μεταλλιο..και θα φτιαξουμε και την προικα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -τι θα πιασουμε θα το δουμε την κυριακη στις 9 που θα γινει η κληρωση του τζοκερ.μεχρι τοτε θα βρισκομαστε στην αγκαλια του ΜΟΡΦΕΑ[αρχαιου θεου του υπνου].μεχρι να ξυπνησουν οι Μορφεοι φαμιλυ,και η ζωη να επανελθη,στα κανονικα για την εποχη επιπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο φουρνος λειτουργει και σαν ΙΕΚ.και μου θυμησε τελη 80 με αρχες 90 που οπως γραφει ο τοτε δασκαλος εβγαλε την περιφημη scool-team [κατι σαν την αρση βαρων του χρ.Ιακωβου]οπου οι φοβεροι μαθητες απεκτησαν μαζι με την θεωρητικη διδασκαλια και τεχνικη καταρτηση.οπως καποια που απεκτησε πιστοποιητικο γλωσσομαθειας και εφτασε εως το εξωτερικο.οπως τον αλλον που τοτε κρυβοταν πισω απο την ευτραφη μητερα του,και σημερα ειναι πετυχημενος μηχανικος βαρεων οχηματων.και εναν τριτο με μεγαλη κλιση και ταλεντο που σημερα εγινε πετυχημενος στους αιθερες και στις σκεπες.ωραια φουρνια που δυσκολα να ξαναβγει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Cyprus jachs-γνωστος χαρακτηρισμος θυμοσοφου κατοικου 80 μαιων που σταζει παντα μελι το στωμα του,για κατοικους αλλου οικισμου που οι περισσοτεροι τυγχανουν και συγγενεις του.η μεταφραση δικη μου γιατι στα κοινωτικα γραφεια παλαιοτερα δεν μαθαιναν αγγλικα μονο γερμανικα,οπως απαγορευση κυκλοφοριας μετα την εννατη βραδυνη.διοτι οι 4 ευαγγελιστες[χρηστος δημητρης γιωργης βαγγελης]φροντιζαν για την ασφαλεια του τοπου,οχι σαν σημερα που γινονται τοσες παραβασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ--και τα εφτιαξε η εμμυ με το φιλο του αρτεμη,και τον πηρε απ την μανια που κολουσε στον τοτο,που φλερταριζε την βασω που τα ειχε με τον τασο πριν τον κανει με την ρανια τσακωτο.---[αφιερωμενο σε καποιους ομογενεις απο τις 3 ηπειρους και σε εναν τεως αξιωματικο της υπαιθρου]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-γνωστος αχεπαν ονειρευεται επιρρεασμενος απο τουρκικα σηριαλ,να δημιουργησει στην βρυση καλοκαιρινες εκδηλωσεις.γιαυτο εχει επιλεξει τεσσερα επιλεκτα μελη της τοπικης κοινωνιας[οι δυο εισαγωμενοι] ωστε να παρουσιασουν παραδοσιακους χορους ελληνικους και τουρκικους.για να γινει ατμοσφαιρα θα εχει καποιον να παριστανει τον αλη-πασα[επειδη τον πονανε τα ποδια του και δεν αντεχει ορθιος] και καποιον αλλο να πεταει λεφτα.θα ειναι ενα θεαμα καταλληλο για ολη την ελληνικη οικογενεια,αν πρωτα ληθει η απορια τινως θα ειναι τα πεταμενα λεφτα.ΔΙΚΑ ΤΟΥ,θα τα φερει ο Κωστας,η τα μαζεψαν οι ομογενεις.αν διευκρινησθει αυτο..AVANTI MAESTRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. -και χοροδιδασκαλος θα ειναι ο αλλος εισαγωμενος με τον αεροσακο,που σαν παλιος κτηνοτροφος ξερει το αντικειμενο,γιατι τα προβατα του απο την νυστικωμαρα χορευαν συνεχως.οχι σαν τις αρκουδες που αν δεν φανε απεργουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ..kαι χοροδιδασκαλος θα ειναι ο αλλος ελλην εισαγωμενος[αυτος με τον αεροσακο]που σαν παλιος κτηνοτροφος γνωριζει το αντικειμενο,επειδη τα προβατα του απο την νυστικωμαρα χορευαν συνεχως.και οχι σαν τις αρκουδες που αμα δεν φανε απεργουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πολλοι θελουν επαναληψη για να καταλαβουν κατι.και δεν περνουν με την πρωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ-επιχειρηση των κρατικων δυναμεων καταστολης.που σκοπο εχει να φιλοξενει αλλοδαπους που μπηκαν στην ελλαδα χωρις εισητηριο.για δυο τρεις μηνες σε ειδικα επιταγμενα κεντρα[χωρις να ρωτησουν τους ιδιοκτητες αν θελουν να τα δωσουν]και μετα να τους βγανουν οι δικηγοροι τους,και η ιστορια να επαναλαμβανεται σαν διδακτεα υλη.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ,ας βγουν να πουν οχι ποσους πιανουν,αλλα ποσοι απελαθηκαν ,και με τι μεταφορικο πηγαν πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. βρεφονηπιακος σταθμος φυλαξης ζωων.ο Αντωνης ο σερετης.[www.dr.kevorkian pellanas,brr]εμπιστευθητε μας τους σκυλους και της γατες σας και εμεις θα τα εξαφανισουμε μια για παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. παιδια η πελλανα δεν εχει βγαλει αεροπορους σαν το γεωργιτσι,αλλα εχει αντιθετα πολλους αεροπορδους.το λοιπον να μην λεμε οτι πεφτουμε απο τα συννεφα λογω της συμπεριφορας καποιων.αφου λιγο πολυ ολοι ξερενωμαστε μεταξυ μας.οι γνωσεις δεν συνεπαγονται και καλη συμπεριφορα εν γενει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. PAPADOPOYLES-μπορει να πηραν κατι και απο τον παπα και απο την παπισσα.αλλιως δεν εξηγειται οτι καποια ειναι ανοιξω το στωμα μου..και πλυνθοι τε και κεραμοι ατακτως ερρημενοι,,τριχες που ιπτανται,και η θερμοκρασια κατω του μηδενος...μα τι σκατα σπουδαζουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή