/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Γειά σας μας ακούει κανείς.


Ψηλά τη χτίζεις τη φωλιά...

Στίχοι: Μάρκος Βαμβακάρης
Μουσική: Μάρκος Βαμβακάρης
Πρώτη εκτέλεση: Μάρκος Βαβμακάρης

Ψηλά τα παραθύρια σου
και μακριά κοιτούνε
κι όταν με δούνε κι έρχουμαι,
δίχως αέρα κλειούνε

Ψηλά τη χτίζεις τη φωλιά
και θα λυγίσει ο κλώνος
και θα σου φύγει το πουλί
και θα σου μείνει ο πόνος

Βασιλικό στη γλάστρα σου,
φυτεύεις και ποτίζεις
Εγώ δε θα περάσω πια,
γιατί με βασανίζεις

7 σχόλια:

  1. ...και παρασυρθηκα και διασυρθηκα,και στα πατωματα για σενα εγω συρθηκα,ολα τα εκανα δεν συγκρατηθηκα,στων περιστασεων το υψος δεν κρατηθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...κι αν σας ρωτησει η μανα μου,κι η δολια η αδερφη μου,μην πειτε πως σκοτωθηκα,πως εμεινα στον τοπο.πειτε τους πως παντρευτηκα,εδω στα ξενα που ρθα.πηρα την πλακα πεθερα τη μαυρη γης γυναικα,κι αυτα τα λιανολιθαρα αδερφια και ξαδερφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ-οταν εχεις λεφτα ξεμωραινεσαι.και ειδικα οταν εισαι και καποιας ηλικιας.και εχεις περασει και ωκεανο.βρησκεις ενα πεινασμενο απο ανατολικη χωρα και το παντρευεσαι.απο την μια μερια κανεις ψυχικο,αλλα απο την αλλη δεν εχεις το νιο-νιο να σκεφτεις πως αυτη θα σε βανει πανω της.περναν τα χρονια στραβωνει και κανετε και κανα παιδι,και αυτη καπου βαριεται και αρχιζει τα περι διαζυγιου.εσυ λες ας τις τα ριξω,γιαυτο εκαψα και την καλυβα μου.τις ριχνεις 300 χιλιαρικα σε δολλαρια ας πουμε,ενω εισαι και ευχαριστημενος επειδη ειχες καλους δικηγορους,και την εβγαλες φτηνα.ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ,στην οικονομικη ορολογια λεγεται αυτο το φαινομενο.και ασε τα κομματα,να μειωνουν μισθους και συνταξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -και βεβαια υπαρχουν ασπρες φαλαινες οι ονομαζομενες belouga.και συναντιουνται κυριως στις ρωσικες θαλασσες.ουτε στην πελλανα ουτε στη γερμανια,υπαρχουν,εκτος πια και να ξενερισε καμμια τους.διολου απιθανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -ΘΑΝΑΣΗΣ ΡΕΜΠΕΛΟΣ καστορι .σας διωχνουμε το αγχος και σας ψυχαγωγουμε 24 ωρες το εικοσιτετραωρο.παρτε μας τηλεφωνο-ΔΙΕΣΗ-31-ΔΙΕΣΗ-6945 250 458.[μετα τα πρωτα 30,η χρεωση ειναι μια αστικη μοναδα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ... δεν αδειάζουμε τώρα αργότερα (για τις τελείες μιλάμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 250 αναπαντητες ειχε μια μερα.και να θελει καποιος ειναι πολυ δυσκολο να βρει σειρα πρωτεραιοτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή