/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ιι

Για το γράμμα Ιι δεν έχουμε λέξη-εις.

18 σχόλια:

  1. -ιθαγενεις-αρκετοι ντοπιοι σωγαμπροι που με την παροδο χρονων πηραν την πελλανιωτικη υπηκοοτητα.[χουντρης κλπ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -ιπποζυγιο-χαρακτηρισμος του ανω για τον εαυτο του και για την σκλαβια που υφιστατο τοσα χρονια απο τα πεθερικα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -ιδιορρυθμιες,ιδιοτροπιες-καποιες του χωριου η των αστικων κεντρων που ειχαν εμφυτα η απεκτησαν τα ανω χαρισματα στα -ηντα τους λογω οτι δεν ενυμφευθησαν [γενικως]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -ISTORIES GIA AGRIOUS-σειρα Ανοικτων βιβλιων.κατι σαν την [παλαια και καινη διαθηκη] που εχει και τον τιτλο ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.και εξιστορει την ιστορικη ανα τους αιωνες διαδρομη του τοπου απο τοτε που υπαρχουν γραπτες πηγες[αυτες που δεν στερεψανε]και θα ανανεωνεται και θα εμπλουτιζεται καθημερινα στην εδω ιστοσελιδα.ο στοχος ειναι καποτε να περασει σε ογκο οχι το γιωργη του θαναση.αλλα τον Μεγαλο Ανατολικο[ονομα καραβιου] του Α.Εμπειρικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ιατροι-ιπταμενοι[αεροποροι]-επαγγελματα που δεν ειχε την πολυτελεια να βγαλει το χωριο,ισως δεν υπηρχε καταλληλο γονιδιο,ισως δεν πεινασανε γιαυτο και δεν σπουδασανε,ισως δεν ειχαν αρκετο υψομετρο και αερα οπως τα πιο ορεινα χωρια,που εβγαλαν αρκετους οπως το Γεωργιτσι.καθηγητες παντως εβγαλε γνωστους και μη εξαιρετεους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ-πολη του ΠΑΚΙΣΤΑΝ που εχει βαλει λητους και δεμενους για να αδελφοποιηθει με την πελλανα.κυριως λογω οτι τα τελευταια χρονια εχουν αναπτυχθει πολιτιστικες και τουριστικες ανταλλαγες.οπως μουργα με λαδι,εκμαθηση Κορανιου ανευ μεταφρασης..μαυρη μαυριλα πλακωσε μαυρη σαν καλιακουδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο μεγαλύτερος φόβος του Χούντρη είναι οι Μιχαλοπουλαίοι το γιατί δεν το ξέρουμε, αναλαμβάνει κάποιος ρε παιδιά να τον ρωτήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απλα μια με τα πεθερικα[καταναγκαστικα εργα]..μια με την γαιδουρα που εκληθει σαν νεος Ιπποκρατης να βρει το γιατρικο..συν οτι το σταθερο τηλεφωνο ειναι στο ονομα του κουνιαδου του και δεν μπορει να το καταργησει..δεν θελει και πολυ να φοβαται..ειναι σαν την ταινια του μπρους λη [ender of dragon]σε ενα νησι που παλευε σε μια αιθουσα με καθρεφτες διπλης οψεως..ολο μιχαλοπουλεους βρισκει απο πισω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...με τις ώρες το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπα..ολο το χρονο..γι αυτο και διακατεχεται απο εμμονες ιδεες.αν καποιος[δεν ειναι δυσκολο]μπει στην ψυχολογια του το καταλαβαινει.παντως απο κατι αλλους ειναι πολυ καλυτερος.εκεινα τα χρονια ειχαν αξια οι αντρες[λογω πληθωρας γυναικων]σημερα οι γυναικες ειναι ΤΟ ειδος πολυτελειας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ..μπορει δικαιολογημενα να φοβαται ο καθενας.με τοσα ρεμαλια που εκκολαπτονται απο αυτο το σοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο παπάς της Πελλάνας όμως διατυπανίζει ότι οι καλύτερες οικογένειες στην Πελλάνα είναι οι Μιχαλοπουλαίοι, κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός. Μεγάλη κουβέντα από έναν άνθρωπο του Θεού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο παπας δεν ειναι ο κατεξοχην αρμοδιος για τετοια συμπερασματα.αλλα ειναι μια γνωμη και αυτη.οπως καθε αποψη μπορει να εχει ο καθενας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οι παπαδες δεν εκλεγονται απο το λαο.διοριζονται απο τον εκαστοτε Μητροπολιτη.ουτε ειναι απαραιτητα αντιπροσωποι,Η,ανθρωποι του θεου.μεγαλυτερη λοιπον βαρυτητα εχει η αποψη ενος δημαρχου η προεδρου που εκλεγεται[οχι οτι παντα βγαινουν οι σωστοι]απο την αποψη ενος που διοριζεται.ενα τρανο παραδειγμα ειναι οτι οσοι διοριστηκαν επι 7ετιας δεν πιανονται σαν συνταξιοδοτικα αυτα τα χρονια ασχετα αν σαν προεδροι επιτελεσαν καποιο μικρο η μεγαλο εργο.λοιπον ας περιοριστει εκαστος στα καθηκοντα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. -ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ και βαριεται να τρεχει στη Σπαρτη και να χασομεραει, μπορει να εξουσιοδοτησει τον..Ρεμπελο να τις παραδωσει αντ αυτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νομίζω ότι ο Ιερέας της Πελλάνας έχει δίκιο!!! Αν σε μερικούς δέθηκε κόμπος το στομάχι τους για την διαπίστωσή του, τι να κάνουμε παιδιά, ξύδι.Άντε και καλή μας χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Α ρε γατόνια Μιχαλοπουλαίοι!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή