/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ο Πάπας στην Καστανιά ΙΙ

O Πάπας ευλογεί το πλήθος στην Καστανιά.

6 σχόλια:

  1. -ειχε προγραμματισει να ερθει απο το 1972 αλλα ετυχαν τοτε οι αναμπουμπουλες με τους εσφιγμενους και ολο ηταν στην αναβολη.καλως τον κι ας αργησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -ενας ηθοποιος που και τον κωλο του τον κοροιδευε ηταν ο σωτηρης μουστακας.πιο τελειος παπας δεν εχει γινει.τον θυμαμαι σε ενα θεατρικο που τον επαιζε τελεια.κατεβαινε απο ενα αεροπλανο κι ολο ετρεμε και παραπατουσε,,φοβερο γελιο.οτι βγηκε μετα,,σε καρναβαλια η παραστασεις ειναι ολα ιμιτασιον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -αυτο το καλο εχουμε οι δυτικοι ολα τα σατυριζουμε,και τη θρησκεια ακομα.ενω κατι αλλοι ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ειναι μην τους την προσβαλεις γιατι εξαγριωνονται.--αν υπαρχει ενας αντι-αμερικανος ειμαι εγω αλλα στο αφγανισταν οι αμερικανοι κακως καθονται και το συζητανε[αυτο με την προσβολη του κορανιου]και δεν βαρανε στο ψαχνο αδιακριτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MASKARALIKIA-σε γειτονικο χωριο του χρονου δεν θα μασκαρευτουν.απλα επειδη ο τοπος δεν ειναι μεγαλος σε εκταση,θα απλωσουν ναυλον απο πανω,για να δειξουν το φαινομενο του θερμοκηπιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..και συμφωνα με αρχαιο-λογικες πληροφοριες η κιβωτος του νωε μετα τον κατακλυσμο προσαραξε στο βουνο απεναντι απο το χωριο,και φτιαχτηκαν οι δυο πρωτοι οικισμοι [με ντουβαρια και ξυλα απελεκητα]που υπαρχουν εως σημερα.και με λιγους εναπομειναντες κατοικους της προιστορικης εκεινης εποχης που απο τοτε αντεχουν στο χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ALL TIME CLASSIC-αμα τους σκεπασουν και διατηρηθουν φρεσκιοι καλο θα ειναι.και μετα απο 200 χρονια οι τοτε θα εχουν την ευτυχια να λενε οτι ειναι η καινουργια DISNEY-LAND.

    ΑπάντησηΔιαγραφή