/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

1 Βαβά 11 Βεραντοχείλα 21 Βρεσιγιέ
2 Βαγιόλι 12 Βεργάδι 22 Βρωμολέγαινα
3 Βαλημένα 13 Βερέμι 23 Βρωμολυγιά
4 Βαρβατιλα-ος 14 Βετούλι 24 Βρωμομαργιά
5 Βαρβατσελέβετε 15 Βεφγολάζα 25 Βρωμύλος
6 Βάτεμα 16 Βλακέντιος

7 Βατοκρυμένος 17 Βούδια

8 Βελάζει 18 Βουρδούνι

9 Βελιουργιάστηκε 19 Βούτσωσα

10 Βελιούρι 20 Βρακοζώνα

48 σχόλια:

  1. ΒΑ-ΒΑ.εχω αναφερθει και αλλου.ο θηλυκος σαμουραι η KILL BILL του τοπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε και οπως παμε θα τον περασουμε..τον μπαμπη.νιοτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΟΥΠΙΑ-κατοικος της απανω ρουγας που απουσιαζει απο τα μισα μνημοσυνα και κηδειες λογω κτηματικων διαφορων με τους εκκλειποντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑΥΜΑ-επι 7ετιας 67-74 σε αλογο κατοικου του χωριου εγραφει μυστηριωδως το συνθημα [ελλας-ελληνων-χριστιανων]το οποιο τοτε θεωρηθηκε σημαδι εξ ουρανου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΡΙΓΩΝΑ-ΚΑΛΑΝΤΑ-φλογερες γειτονισσες η αλλιως ο κυριος η συζηγος και οι εξαδερφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΟΔΟΣ-οταν εκεινα τα χρονια ησουν σε μια πολιτεια και πετουσες μια πετρα θα χτυπαγες η σκυλι η πουστη.σημερα θα πετυχεις προεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-καποιος στα χρονια του 60 αφου εκανε το γαιδουρι του ζαν ντ αρκ,μετα ισχυριστηκε στα..καρακολια οτι το εκανε επειδη διαφωνισαν στο τι θα ψηφισουν.με αυτα καποιοι θα λενε οτι τοτε ψηφιζαν και..τα δεντρα..και τα ζωντανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. OIKOLOGOI-γνωστη φαμιλια με ιστορια απο την εποχη των κλεφτο-αμαρτωλων με οικονομικη προσφορα στον τοπο γιατι εφεραν λεφτα απο το εξωτερικο και τα αποθεσαν σαν καλοι ελληνες στο χρηματιστηριο,και παληα προφυλαγαν τα ζωντανα του κοσμου απο τις κακοτοπιες με το να τα μαζευουν στις στανες τους.κατι σαν το παιδομαζωμα του εμφυλιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ.ανθρωπος που στεκεται στο υψος του παντρευτηκε μια γειτονισσα του.δεν ειχαν αμαξια τοτε ουτε τηλεορασεις να ξερουν οτι πισω απο τα βουνα υπηρχαν καλυτερα πραγματα.και βολευονταν εδω γυρω.ολοι απορρισαν πως την καταφερε.και καποιοι γνωστες ειπαν οτι και αυτη ειναι σαν τους αλλους του σπιτιου της δεν υπηρχε διαφορα καμμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. απο φθινοπωρο στην αιθουσα κατω απο την εκκλησια,θα παραδιδονται σεμηναρια αρχαιολογιας.ελευθερες εγγραφες καιδωρεαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. απο την υπηρεσια πολιτικης προστασιας ζητουνται ατομα με σχετικη πειρα ωστε να δινουν μαθηματα σχετικα με το αντικειμενο.οπως πως να γινεται καταπολεμηση τρωκτικων και αλλων ενοχλητικων ζωων με διαφορες μεθοδους οπως λχ με την μεθοδο της ελεγχομενης πυρκαγιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ.καταστημα γειτονικου χωριου οπου μαζευονται κατι απιθανοι τυποι η αλλιως καθε καρυδιας καρυδι για να πειραξουν κατι αναπηρους που δοξα το θεο πλεοναζουν στην περιοχη.η για να κατασκευασουν φανταστικες ιστοριες για καποιους ανθρωπους η για να μεγενθυνουν διαφορα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ-ενα σοι διπλα μας εχει μια ιδιαιτεροτητα.οταν περασει μια ηλικια αρχιναει και σφυριζει σαν τις χυτρες.η μεγαλωνει το μυαλο σαν τα ντομπερμαν.ενας απο δαυτους που εχει περασει τα..ηντα ψαχνει για παντρεια.τυχαιο..δεν νομιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ..χαρας το κουραγιο του αλλοι στα χρονια του εχουν παρει δανεικια ψυχη απο την υπηρεσια επεκτασης υπολοιπου,και κοντευουν και αυτη να την ξοδεψουν.αλλος λογος για να παντρευτεις ειναι οτι πρεπει να δουλευει και ο κεντρικος διακοπτης αν ειναι οφ τσαμπα σκωτωνεσαι.και επισκευη τα παληα δεν..παιρνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τοπικος επιχειρηματιας[εχουμε και τετοιους]με μεγαλες υποχρεωσεις σε τριτους δηλωσε οτι τη μερα της γιορτης του θα τραπεζωσει ολο το χωριο.για να δουμε..ποσοι θα τρεχουν για ξυρισμα κατακαλοκαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ-ευθυμιος φιλιπποπουλος[1904-1973]ο πρωτος πρεσβευτης καλης θελησεως της unesco ο οποιος αφιερωσε την ζωη του στα δικαιωματα για καλυτερες συνθηκες διαβιωσεως της ευπαθους κοινωνικης ομαδας των αθιγγανων που σαν ελαχιστο δειγμα τον ανακυρηξαν επιτιμο δημοτη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οταν εναν εργατικο και ησυχο ανθρωπο που κοιτα την δουλεια του και το σπιτι του εσυ τον κακολογας επειδη εχετε διαφορετικες ιδεες και επειδη μικρος ειχε γκομενα την αδερφη σου πως μπορουμε να το χαρακτηρισουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ..ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΕΜΠΗΣ-η τελεια πολεμικη μηχανη ο βιονικος στρατιωτης ο ραμπο της εποχης του ο μονομαχος.ισαξιος μονος του με μια διμοιρια.100 χρονια τουλαχιστον μπροστα απο την εποχη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ματζουρανα στο κατωφλι γαιδαρος στα κεραμιδια.[παληο θεατρικο]στη συγχρονη εποχη θα λεμε-ο αντρας στο κατωι ο [θειος] στο ανωι.και ετσι ολοι βολευομαστε.οσο πιο μεγαλο ειναι το σπιτι τοσο πιο πολυ ενοικιο εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. συμπεθεροι και κουμπαροι πρωτο χρονο εχουν την ΧΑΡΗ.αλλα και αυτη καμμια φορα μεγαλωνει και..διαιωνιζεται.και σε μερικους γινεται η ζωη..ποδηλατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. BOYKEFALOS-προσφωνηση αμερικανου που μιλαει σπαστα ελληνικα για συναδελφο του αυστραλος.λεξη διπλης σημασιας.1,μπουμπουνοκεφαλος 2.ο βουκεφαλας του μ.αλεξανδρου.αγυριστο κεφαλι.ΕΞΩΓΑΝΟΣ-για σωγαμπρο του χωριου εν χηρεια εδω εννοει εξωγηινος[εκτος πραγματικοτητας].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. βουρδουνι η αλλιως κοψιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ Η ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ-διδυμες πολυτελεις μεζονετες vip στην περιοχη πανω γεφυρι ιδιοκτησιας κληρονομων αδαμη-ρασσια.δεκτες μονο οικονομικα σοβαρες προτασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-θανασης ρεμπελος.ο ανθρωπος που θυσιασε την οικογενειακη του ευτυχια για το γενικο καλο.ο εθνικος ευεργετης ο ανθρωπος που αγοραζει πιο πολυ απ οτι πουλαει.ο ανθρωπος που αυξησε τα κερδη του ΟΤΕ.ο ανθρωπος που κανει τον κοσμο να ξεχναει τις στεναχωριες του.ΙΔΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. LIMIT-UP.καποιος που ξερει ειπε για καποιους του κατω χωριου οτι ειναι καλοι ενταξει στις δουλειες τους και στον κοσμο.ΑΛΛΑ μεχρι ενος σημειου γιατι αμα περασουν καποιο οριο αρχιζουνε και..βραχυκυκλωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. δυστιχως τα πλαστα ευρο που κυκλοφορουν σημερα εχουν μεγαλυτερη αξια απο καποια απολυτηρια 6ταξιου γυμνασιου του 50 και 60.απλα καποιοι προφεσορες ειχαν προβλημα με το στομαχι τους καποιοι μαθητες ειχαν αναλαβει να τους προμηθευουν λαδι αθερμιγο και ετσι υπηρχε αλληλεγγυη και αλληλοκατανοηση στο θεμα της δωρεαν παιδειας.τα σκουπιδια κατω απο το χαλακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ALL TIME CLASSIC.τι να καθεσαι τωρα να τις σπουδαζεις.αμολατες στις γειτονιες με τα λακινιαρικα και ολο και καποιο θα τσιμπησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. DILLEMA-ο κινηματογραφος αραγε αντιγραφει τη ζωη η η ζωη τον κινηματογραφο.παντως τα παληα ειναι δοκιμασμενα.και τα εργα και οι συνταγες.bon apettit.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. -το μονο που δεν εχει γινει ταινια ειναι ο συζηγος η συζηγος[dead] και οι 5 ερωμενες.πως τους ξεφυγε.τα τηγανοψωμα βγηκαν αργοτερα.αλλα πολυ νωριτερα το 1908 οι τουρκοι ειχαν εκθρονισει τον σουλτανο τoυς.παλι πρωτοπορισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ-φορεσαν γραβατα σε μιχαλοπουλαιικο γαιδαρο για να τον συγκρινουν με αθηναιους.πελλανιωτικη διασκευη φιλοσοφιας διογενους του στωικου.aporo πως δεν μας κλεβει τις ιδεες η benetton.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. www.rassias.gr-HTTP ERROR-503-u istoselida den einai diathesimi.dokimaste argotera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ..και καθονται μετα στο ALTER και φτιαχνουν προχειροδουλειες.ο αλη πασας και η κυρα-φροσυνη.η λιμνη των ανα-στεναγμων.εδω σε εμας ειχε υλικο για εργα.αλλα η ιστορια διδασκει οπου υπηρξε ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΟΣ-PRIMUS SOLUS-δεν ειχε ευτυχη καταληξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΕΣ-ζητειται τεταρτος..για ξερη.δεν συμπληρωνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ-αρχησουρτουκι του χωριου ελεγε σε παρεα οτι 80χρονη εχει συναψει παραλληλη αισθηματικη σχεση με δυο 80χρονους που ειναι εν χηρεια,ιψενικο τριγωνο δηλαδη.αληθεια ψεμα δεν ξερω αλλα ανεκδοτο ειναι σιγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. duble face-οταν το παιζεις πλουσιος η πλουσια.καυχεσαι οτι εχεις αυτα που δεν εχουν αλλοι,και απο την αλλη βαζεις λιτους και δεμενους για να μπουν οι γονεις σου σαν αποροι σε καποιο ιδρυμα.το παιζουμε οπως μας βολευει δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. τα καλοκαιρια κατεβαινουν πολλοι του εξωτερικου.μην νομισει κανεις οτι και εκει ειναι πλουσια τα ελεη.πανε εκεινα τα χρονια.ειναι πολλοι που κοβουνε μεγαλη λορδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. το ΑΡΧΗΣΟΥΡΤΟΥΚΙ δηλωσε οτι γνωριζει παρανομη σχεση μεταξυ απεβιωσαντος θειου με ανηψια του.μουφα φαινεται γιατι αποκλειεται αυτος γερος ανθρωπος να ειχε γαιδουρινη..υπομονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. κατι πλουσιοι που ερχονται απεξω η απο αθηνα,τρεχουνε τα λεφτα απο τα μπατζακια τους τοσο πολυ..που ουτε κερι στη μανα τους δεν αναβουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ενα αλλο κατορθωμα του μακαριτη ΛΑΚΚΑ ηταν οτι καταφερε και βγηκε ζωντανος μετα απο ανιση παλη με γουρουνι τεραστιων διαστασεων.μονο ο μυθικος ΗΡΑΚΛΗΣ μεχρι τοτε το ειχε καταφερει με τον ερυμανθιο καπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. GHOST-φαντασματα εθεαθησαν να κυκλοφορουν τις μεταμεσονυχτιες ωρες οπως βγαινουμε απο το χωριο,στο δρομο που παει για παρδαλι.προσοχη γιατι δεν ξερουμε και τι διαθεσεις μπορει να εχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ-ελληνες και αμερικανοι εφτιαξαν ρουγα στο εμπα του χωριου οπως βγαινουμε για κεφαλοβρυσο,και καθε απογευμα περνανε ολο το χωριο απο ακτινες Χ.ουτε στο αεροδρομιο δεν γινεται τετοιος εξωνυχιστικος ελεγχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. IMBOSSIBLE.-λυθηκε το μυστηριο με τα σουβλακια που κρατουσε συγχωριανος την μερα της αναλυψεως.τελικα αλλος τα ειχε πληρωσει για λογους που δεν εγιναν γνωστοι.ευτιχως δηλαδη γιατι πολλοι θα αλλαζαν θρησκεια αν εβλεπαν τωρα καποιον 70κατι να γινεται ξαφνικα χουβαρντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ-διεθνης ορος που υπαρχει παντου και προυπηρχε.αλλα διατηρηθηκε σε υψηλο επιπεδο με την εισοδο στο χωριο απο νυμφες προερχομενες εκ των βορειων προαστειων.και θα αντεχει στο χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ-γνωστος και μη εξαιρετεος καυχεται οτι εχει κανει αρκετα προξενια.τωρα ο χρονος θα δειξει αν ειναι γουρλης[πολιτικως δεν ειναι]η αν αρχισουν να απαγγελουν το..μανα με τους 9 τους γυιους και μα τη μια την κορη...αν και αυτος ουτε φαβα δεν μπορει να παντρεψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ..και επειδη οι πιο πανω λεγαμενες εχουνε εμφυτη την επιφοιτηση του αγιου πνευματος απο την γεννηση τους,σαν τα ηλεκτρονικα προγραμματα,ισως η πολιτεια τους δωσει ανευ εξετασεων και αλλων ασημαντων διατυπωσεων πτυχεια νομικης.τιμης ενεκεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. καποιος που ηρθε εδω νυστικος χορτασε ψωμι και εζησε η ψειρα του δηλωσε οτι αν πεθανει να τον θαψουν σε αλλο χωριο.για το λογο οτι το εδω κοιμητηριο ειναι γεματο και δεν χωραει[ισως το ειπε με αυτο το σκεπτικο και δεν νομιζω να εννοουσε κατι αλλο]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΡΟΞΕΝΙΑ Ν2-ο μικρος κολλησε το μικροβιο απο τον αειμνηστο μεγαλο που εκανε και σκιωδης κυβερνητης το 73-74.βεβαια αλλοι δικαστηκαν με το στιγμιαιο.και συνηθως κατι βλακες αξιωματικοι.οι πονηροι επιβιωναν σε ολες τις καταστασεις.αυτος για να την βγανει στο τσαμπα εταζε σε καποιον αφελη οτι θα τον βοηθουσε να παντρευτει καποια απο εδω και την περναγε ζαχαρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ..αυτα δεν γινονται με το ζορι και ειναι επιεικως αφελεις οσοι νομιζουν οτι αν βαλουν καποιον με θεση να πει μια κουβεντα σε ενα τετοιο ζητημα οτι θα ακουστει.αν δε θελει καποια οσοι και να της πεσουν πανω δεν αλλαζει γνωμη.ειναι και το κοινωνικο συστημα τετοιο που ευνοει τη θεση της γυναικας..κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή