/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Αεροναυπηγοί

Όταν λέμε ότι έχουμε φέρει νερό από τον Άρη ,όταν λέμε ότι σας βλέπουμε από ψηλά,όταν λέμε ότι  είμαστε στο Φεγγάρι και κανείς δεν μας πιστεύει ιδού οι αποδείξεις.Φωτογραφία όπου απεικονίζονται   σύγχρονοι Πελλανιώτες Αεροναυπηγοί κατά την απογείωση Επανδρομένης Διαστημικής Κάψουλας από το ακρωτήρι του ΚΑΤΣΕΝΙ-ΣΤΑΝ!!!




5 σχόλια:

  1. ενα αποτετοιο ειχε φτιαξει ο βεγγος σε μια ταινια μεγαλυτερο βεβαια,με σκοπο να παει στο φεγγαρι.κατι λαθος στην εκτοξευση και αυτο πηγε προς τα κατω,αποτελεσμα να βρουν νερο και να βαζουν μποστανι.ουδεν κακον αμειγες καλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απλα προσγειωθηκε στην γηινη πραγματικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στειλτε το στην ΝΑΣΑ κατι θετικο μπορει να βγει.αφου λυθηκαν τα επιγεια προβληματα ας ασχοληθουμε και με τα εκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. otan μας τρωγανε οι ψυλλοι και ηταν η ουνρα στου ψυρρη μαζι μας ζουσε τρωγοντας μπομποτα ο γιαννης με ενα γαιδαρο μια κοτα ο καβαλλαρης.μια μερα η μανα του επειγοντως το μαθαινει πως φακελλωνουν τον γιαννακη αριστερο γιατι τον ειδαν να φορα κοκκινες καλτσες και να προφερει με χαμογελο το ρο, οκαβαλλαρης.η μανα του βεβαιως δεξιο τονε δηλωνει και η γειτονια αμεσως βεβαιωνει και ο τζακ πηγαινει στη βοστωνη.ο καβαλλαρης.και ολοι τον λεγαν ο καβαλλαρης στο χαρλεμ και στο νιου γιορκ και αυτος με τους μαφιοζους στη βοστωνη κεφαλια εκοβε σαν το πεπονι ο καβαλλαρης,κι ο τζακ καβαλα πανω στο χορταρι ονειρα κανει με τον ντιλινγκερ να κλεψει το φεγγαρι ο καβαλλαρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δυστιχως σε αυτο το αμερικανικο ονειρο βασιστηκαμε.με αυτο μεγαλωσαμε και αυτο πιστεψαμε.και καλα εμεις δεν ντρεπομαστε αυτοι ομως που μας το διδαξαν γιατι απο φιλοτιμο δεν εκαναν χαρακιρι.εδω ο ιουδας πηγε και κρεμαστηκε και αυτοι οι χοντροπετσοι δεν καταλαβαινουν τιποτα πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή