/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

1.Επιστημονική Φαντασία !

"Αν η διορατικότης των Ελλήνων συμβάδιζε με την ιδιοφυία τους, τότε ίσως και η βιομηχανική επανάσταση να άρχιζε χίλια χρόνια πριν απο τον Κολόμβο. Και στην εποχή μας τότε δεν θα προσπαθούσαμε να περιφερώμαστε απλώς γύρω απο την Σελήνη, αλλά θα είχαμε φθάσει και σε άλλους κοντινούς πλανήτες."
Άρθουρ Κλάρκ.

9 σχόλια:

  1. οιελληνες ειναι σε κατηγοριες.η 1η ψηφιζει κατα οικογενειακη παραδοση η 2η απο συμφερον και μια 3η κανει τους ιδεολογους φανερα και τις δουλειες της στα κρυφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΠΟΥΤΣΟΥΛΑ ΓΙΟΥΛΑ...ΕΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ/πολιτικη μεταξυ των αλλων ειναι-δουλεια που ακουγεται να μην γινεται και δουλεια που γινεται να μην ακουγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εμενα αν η γιαγια μου ειχε ρουλεμαν θα ητανε πατινι.το ρημα συμβαδιζω συμπτωματικα υπαρχει στην ελληνικη γλωσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απλα ο καθενας κανει το δικο του και συμπτωματικα μια ενεργεια καποιου μοιαζει βοηθα η συμβαδιζει με μια ενεργεια η πραξη αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν ειπα μαλλιαρος για ανθρωπο.σκυλο εννοουσα αδεσποτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν μη τι άλλο μας αρέσουν τα σχόλιά σας.Ειδικότερα αυτά που δεν τονίζονται δείχνουν οξυδέρκεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οτι αλλο μπορει να το πετυχουμε αλλα οχι να φτασουμε σε αλλους πλανητες.για το λογο οτι στη μεση του δρομου θα καταλαβαιναμε οτι κοντευουμε να μεινουμε απο καυσημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή