/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

'Εκθεση:''Το μάζεμα των ελιών'' του μαθητή...

7 σχόλια:

  1. αυτο δεν μοιαζει με εκθεση.μαλλον ειναι η καταθεση σε αστυνομια η δειγμα ΠΟΝΤΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατω και πανω οροφος.κατι αλλο θα τις ειχε βαρεσει.ηταν σταυροδρομι και ειχαν προτεραιοτητα οι αλλοι.στο βαρελι με τη μουργα.αφου δεν τα ειχαν κλεψει παλι καλα.αν δουλευαν μεροκαματο το αφεντικο θα φιλουσε τα χερια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βεβαια αν πας μεσημερι για να μαζεψεις ελιες καλο πασχα.αλλα και γιατι να πανε αφου με 200-300 κιλα λαδι καποιοι πονηροι παιρνουν δυο-τρεις χιλιαδες ευρο επιδοτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και προσπαθουν να βγαινουν και πανωλαδια παραπονουμενοι οτι δεν παιρνουνε αποζημειωσεις για τον παγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. την αρμεγουν καλα τη Γ-ΕΛΛΑΔΑ.ενταξει κλεβανε οχι τωρα αλλα απο γενεσεως κοσμου.αλλα οι πιο πολλοι ειναι συνταξιουχοι και υπαλληλοι.και καλα κανουν αφου το κρατος τον επιχειρηματια τον αντιμετωπιζει σαν κακουργο.και ερχονται ολοι απο τα ανατολικα κρατη για μαυρη εργασια.και ερχονται και μερικοι ασιατες για να βγει οτι μαθαν οτι γα..σται πλακωσαν και οι γυφτοι.ποιος να πληρωσει για ολους αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δηλαδη εγω που μαζεψα 175 κιλα λαδι δικαιουμαι 2345 ευρω επιδοτηση΄?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επρεπε να το εχεις σκεφτει απο τοτε.5μελη οικογενεια ολοι απο ενα κτημα στο ονομα τους και περνανε τρελλα λεφτα.βανανε και του διπλανου το χωραφι αφου αυτος ελειπε στο εξωτερικο, τους πανωγραφε και ο ελαιοτριβεας και τα μοιραζονταν.και η ελλαδα φτανει μεχρι το μαροκο αφου 5-6 δηλωναν το ιδιο κτημα.τωρα δεν γινετε απλα μετραμε αντιστροφα μεχρι να κοπουν τελειως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή